Den 5 april träffade jag en underbar psykiatrisk läkare på Neuropsykiatriska mottagningen här i Norrtälje gällande min misstänkta ADHD. Fick då veta att det skulle kunna ta uppemot ett år innan jag skulle få göra en sådan utredning i och med att väntetiderna är så långa, MEN.........
Jag vet inte vad denna läkare skrev i remissen men något bra måste han ha hittat på för nu på måndag ska jag till Neuropsykiatriska mottagningen igen för att påbörja en utredning.

Jag är lite kluven i vad jag tror om detta. En del av mig kan väl hålla med om att jag har vissa drag som kan påminna om ADHD men samtidigt så tycker jag inte riktigt att det är en diagnos som stämmer in på mig, för så hyperaktiv är jag inte,.. eller?
För mig spelar det väl egentligen ingen större roll vad utredningen visar. Kanske jag har ADHD kanske inte. Kanske hittar de någon annan passande diagnos att addera med min redan befintliga diagnoser. Hur det än blir så ändrar det ju inte mig som person men kanske jag kan få mer förståelse för vissa saker om det nu blir konstaterat att jag har ADHD eller något annat.
Så jag ser denna utredning mest som en hjälp i att hitta och förstå mig själv lite bättre och där med också hitta fler sätt att jobba med mig själv på.