Dagen idag började väldigt bra.
Det är tisdag vilket innebär vikttagning för min del.
Hela gårdagen gick jag och intalade mig själv om att verkligen försöka att inte överreagera när jag skulle väga mig i morse utan mer tänka
"okej det är tisdag och jag ska väga mig för kollen behövs men resultatet får/ska INTE påverka hur jag mår rent fysiskt".
 
Så i morse när jag skulle ställa mig på vågen var det det mantrat jag bar med mig och jag försökte vara ganska så nollställd, vilket visade sig vara en mycket bra strategi.
Jag ställer mig på vågen och den visar x hg upp, tillräckligt många hg för att jag på prov ska få ta bort näringsdrycken! Jag har inte nått den slutliga målvikten men jag har nu nått den vikt jag hade i våras innan jag gick ner sådär mkt när jag åkte på njurbäcksinflamationen och det var ju det som var målet för att få ta bort näringsdrycken (på prov).
 
Jag är givetvis glad för att bli av med den, det kommer underlätta lite för mig att (förhoppningsvis) våga äta lite andra saker, typ glass till mellis nu när sommaren kommit eller kanske ett glas vin till maten etc. När jag har näringsdrycken begränsas jag lite av mig själv eftersom jag tycker den är så jobbig att ha och då ligger mitt fokus i att få i mig det jag absolut måste.
 
Det bästa är dock inte att jag blir av med näringsdrycken....
Det ABSOLUT bästa är att jag faktiskt kunde känna mig nöjd!
Att gå upp i vikt är för det mesta förenat med ångest och en rad med negativa känslor men idag kände jag mig faktiskt tillfreds med min viktuppgång och det mina kära vänner.............
är en mycket större vinst än att blivit av med näringsdrycken!