Detta inlägg vill jag tillägna en (för mig) STOR förebild.

En underbar människa som jag träffade för första gången när jag låg inlagd tidigare i år. 

Hon är inte bara en stor förebild och inspirationskälla, hon ger mig stort stöd och jag känner ett STORT förtroende för henne eftersom hon har gått igenom det här själv.

Jag är så tacksam över att fått träffa A, och eftersom jag vet att du läser min blogg hoppas jag att du genom detta inlägg verkligen förstår hur mycket du betyder för mig <3 

------------------------------------------------------------

I lördags när jag vägde mig hade jag gått upp ytterligare 7hg, varpå att jag bröt ihop totalt. 7 hg två veckor i rad känns alldeles för mycket! Detta gjorde så ont i mig och jag blev så upprörd att jag inte klarade av att äta någon frukost. Tog en långpromenad med min hund för att lugna mig lite. Under min promenad skickade jag ett meddelande till A om vad som hänt, hur jag kände det och min tanke på att genast ta bort minst 1 näringsdryck! 

Vi hade en chattkonversation som sträckte sig i nästan en timme.

A kom med en massa kloka ord som jag vill dela med mig av för jag tror fler än jag behöver just dessa ord.

Urdrag från A:s ord till mig

" Hjärtat, fortsätt kämpa! Tror att din känsla och ditt förnuft är på olika plan nu. Jag tror att ditt förnuft vet att 7 hg inte är för mycket utan något bra för dig, men din känsla säger tvärtom. Ett steg för att bli frisk är viktuppgång. Siffrorna på vågen måste öka och det kommer kännas lika jobbigt om det är på lördag eller om ett år. Ju tidigare desto bättre. Tänk på varför du står på vågen och på det långsiktiga målet. Jag vet att du kan för du är så stark.  Å jag om någon vet att det går. Jag vet hur jävla tröttsamma de där näringsdryckerna är.... Jag har själv druckit dem i många år. Men det går! 

Vi gjorde även upp en plan/överenskommelse om hur vida jag ska fortsätta kämpa.

1. Fortsätta med 3 näringsdrycker tills min vikt når XX kg

2. Inte titta på vågen vid vägning. Dvs  får veta vikten först när jag nått XX kg

3. Fortsätta att hitta och våga pröva nya middagar 

4. Inte ge upp

Jag skulle ljuga om jag sa att detta känns bra men jag vet att detta är vad jag måste göra.

Tack A för att du finns i mitt liv <3