Har funderat en del på mötet jag ska ha med dietisten på måndag.

Att träffa en dietist har alltid varit förenat med mycket oro och ångest för mig och jag har aldrig gillat dessa möten. Jag har nog inte heller varit mottaglig för vad dietisten sagt och har väl mer eller mindre alltid tyckt att de varit orättvisa och dumma. 

Men nu för första gången i mitt liv känner jag att jag faktiskt VILL träffa dietisten. 
Jag tycker det ska bli skönt att få prata om mina matvanor och bolla idéer. Skönt att någon talar om för mig hur jag bör äta för att må bra (även om valet är mitt). 
Men denna gång har jag bestämt mig för att verkligen försöka ta till mig vad dietisten säger och även om mötet på måndag troligen kommer leda till nya tuffa utmaningar för mig känns det ändå rätt skönt att för en gångs skull slippa tänka så mycket själv och istället "bara"  göra så som jag blir rådd om att göra.