Jag är uttråkad i hjärnan och rastlös men kroppen är inte riktigt med på samma banor.

Hög feber, frossa och fortsatt ont i kroppen gör att till och med jag kan vara stilla och ta det lugnt, kan ni tänka er  :-P 
I dag har jag avverkat hela två filmer på Netflex, jag som ALDRIG har ro att titta på film dagtid  =-O Men är idag innerligt tacksam att Netflex finns för annars hade dagen varit outhärdlig. Så tacka gudarna för Netflex!

I övrigt har jag försökt att dricka så mycket som möjligt, att äta är inte lätt just nu för det bara växer i munnen på mig, men jag försöker peta i mig det som går. Detta är ett gyllenetillfälle för ätstörningen att få lite ny kraft vilket gör mig lite orolig. Men som sagt jag äter så gott jag kan och dricker mycket vatten och lite apelsinjuice för att få i mig lite mer näring. Å på så vis hoppas jag på att ätstörningen ändå kan lämna mig ifred.

Vidare så har jag en fantastisk hund! Chip har inte lämnat min sida på hela dagen, bortsett från när han fick följa med Sture på en promenad.
Sitter jag i soffan ligger han på mattan nedanför men så fort jag reser på mig följer han efter. Fina fina kloka hund  <3