Ja nämen febern trivs tydligen hos mig den jäkeln. Idag har den legat på 39-40 hela dagen så jag känner mig rätt så mör men men det vänder väl snart.

Det var det här med att dricka, äta och vila. Har hört att det är det enda som kan göra en frisk. Så dricker gör jag så det står vatten upp i öronen, vilar gör jag, orkar i alla fall inte göra något. Äter gör jag också, men det växer lite i munnen på mig så det får ta tid när jag äter. Har kommit på att yoghurt fungerar rätt så bra så det är det som det får bli, huvudsaken är ju att jag äter och får i mig någon form av näring.

Nu till något som INTE hör till vanligheterna. Jag har blivit sugen på glass! Jag som typ aldrig känner mig sugen efter något i vanliga fall men just nu är jag sugen på glass. Ni vet den där Marabouglassen mini, den är ju så god.  När mamma ringde berätta jag det för henne och hon lovade att köpa hem sån till mig. Tror hon blev rätt så glad att jag faktiskt kände mig sugen på något. Haha tror typ att det inte spelar någon roll vad jag känner mig sugen på. Är Ninni sugen på saker som man äter så köper man helt enkelt hem det.