Middagen i går gick inte så bra. Matspökena gjorde sig påminda och jag klarade inte av att äta upp.

Efteråt kände jag mig så misslyckad som inte klarade att äta hela middagen. 

Mamma och en i personalen pratade och tröstade mig. De försökte att få mig att tänka på alla gånger jag faktiskt lyckats. De mena på att mitt fokus bör ligga på alla gånger som det faktiskt gått/går bra istället för de gånger det inte gör det.

Mamma kom på att jag kan rita en stjärna i min kalender varje gång jag lyckas med maten och när jag samlat ihop 10 stjärnor unna mig någonting. En bra idé tyckte både jag och personalen. Jag kom även på att jag borde notera varje dag som jag INTE självskadar.

Så från idag kommer jag att rita en stjärna 🌟 när jag lyckats med maten och ett hjärta 💕 när jag lyckats med att INTE självskada.