Första dagen hemma med vårdplan och utan sond (kändes riktigt bra att slippa den)avklarad. 

Det var så skönt att få sova i min egna säng och höra min älskade hund ligga och snusa nedanför. Pappa kom in i och klappa mig på kinden i morse innan han åkte till jobbet (runt 04:30) tror han är glad att ha mig hemma. Jag somnade om rätt fort och vaknade inte förän mamma kom och väckte mig vid 06:30, då var det dags att gå upp. Tog dagens vikt så jag har en ny utgångsvikt på vågen här hemma som nu kommer vara den som används för att se framstegen. Efter det var det dags för dagens första mål, frukost i form av lite yoghurt. 

Nu är dagen slut och jag ska snart krypa ner under täcket i min sköna säng och med vovven nedanför <3 <3 och vet ni? Jag är rätt nöjd med vad jag presterat idag :-) 

Jag har ätit den mängd yoghurt och de näringsdrycker som jag och min syster kommit överens om (det är hon som kommer hjälpa mig med vårdplanerna), jag har överlevt dagen och inte tappat motivationen en enda gång. Ångest har jag haft men inte i samband med mina matintag och det är jag tacksam för :-)

 Startskottet har gått!