För några veckor sedan blev jag intervjuad av en journalist på Norrtäljtidning angående min psykiska ohälsa och framför allt om min kamp med ätstörningen.

Jag tycker att det är viktigt att man berör dessa ämnen eftersom det än idag tyvärr är lite tabubelagt och förbjudet att prata om. Det finns så mycket okunskap och missuppfattningar kring ämnet, därför blev jag glad när jag fick möjligheten till att sprida mitt budskap och mina erfarenheter i detta forum.  I artikeln har jag öppnat upp och blottar mig väldigt mycket, precis som jag alltid gör här i bloggen tyckte det kändes viktigt att vara så rak och ärlig som möjligt utan att försköna något, för så ser verkligheten ut. Att jag skulle få ett dubbeluppslag och hamna på första sidan var inget jag hade räknat med så jag blev rätt paff i morse när jag fick se hur omfattande artikeln blev.

Jag hoppas att jag genom den kan beröra fler och att fler kommer få en förståelse för hur det är att leva med någon form av psykisk ohälsa. Vem vet det här är kanske starten till något bra. Det kanske är nästa steg i att förverkliga min dröm om att få hjälpa, inspirera och motivera andra samt att sprida mer kunskap för alla drabbade (både direkt och indirekt ).