Efter att varit förkyld med feber i fyra dagar så bestämde sig min kropp för att "nä det här orkar jag faktiskt inte med". 
Så i fredags när jag vaknade hade jag en undertemp på 35 grader samt hjärtpåslag. Min syster körde in mig på akuten där jag fick ta massa prover, EKG samt röntga lungorna. De kunde inte hitta något annat än att mitt blodtryck och puls var extremt låg. Fick stanna kvar en stund för att få lite dropp. Läkaren tror min kropp är i så pass dåligt skick att min förkylning tog lite väl hårt på kroppen å där med rekommenderade hon att jag skulle se till att ta det extra lugnt samt hålla lite koll på tempen så den inte stannar kvar på 35 eller går ännu längre ner.
 
Nästa motgång kom på lördagen när jag skulle väga mig :/
Man skulle ju kunna önska att kroppen kunde vara lite snäll men inte då.
Trotts att jag skött mina intag precis som jag ska utan avvikelser i 1 ½ vecka samt att jag tagit det lugnt hela vecka pga ingen ork hade jag tappat i vikt :( Jag som var inställd på en uppgång med tanke på att jag att jag tagit det lugnt och ätit mina näringsdrycker.
Känns lite surt faktiskt.
Jag menar det var väl inte riktigt vad jag behövde nu:(

Å den här förkylningen jag har som satt sig på lederna tycks ju inte heller vilja ge med sig.
blä