Nu har jag varit på mötet i Uppsala min oro jag haft inför detta var rätt obefogad.  

Nu har jag fått lite tydligare riktlinjer och "krav" från Uppsala om vad som förväntas på/av mig. Och jag har fått förmedla vad jag önskar och vill ha av Uppsala. 

Det jag sa till Uppsala att jag vill ha är att: När jag klarat av att komma upp i vikt (OBS inte om utan NÄR) vill jag att de ska släppa fokuset på maten och vikten. Förutsatt att jag inte vänder och börjar gå ner igen.

Denna önskan är något som Uppsala godtog och garanterar mig att jag får. 

Det Uppsala satt upp som krav / riktlinjer till mig är att jag ska ha nått en viss vikt till September då vi ses igen och sen en vikt till November för att då kunna starta upp min Dbt-behandling. Det är klart att det känns tufft och jobbigt med en deadline men tror att det är just det som kommer att få mig att kämpa lite till för drivet finns inuti mig men behöver triggas igång. 

Nu måste jag fixa det här!

Jag vet att jag kan!