Som ni säkert redan har märkt så är jag inne i en rätt så låg och jobbig period just nu. Jag har haft svårt att tänka positivt och har behövt kämpa mig igenom mina dagar. 

I dag har jag fått träffa en arbetsterapeut. Vi pratade om hur mina dagar ser, vilka svårigheter jag har och vad som skulle kunna fungerar  lite bättre men också på vad som fungerar bra. Hon gav mig lite skrivuppgifter jag ska göra tills vi ses nästa vecka. Det bästa med vårt samtal var att vi började prata lite om dagliga aktiviteter med jobb inriktning. Om det vill sig väl med försäkringskassan så kan det kanske bli så att jag kommer få börja jobba så smått här framöver men i väldigt liten skala. Det kan röra sig om några timmar i veckan som sedan successivt utökas. Jag hoppas verkligen att detta kommer att ske för jag tror nog att jag skulle må bra av att få börja jobba igen, om än i väldigt liten skala. 

När jag kom hem hade jag fått en kallelse till min psykolog. Jag har inte träffat henne sedan november då hon varit sjukskriven. Men i februari är hon tillbaka å det känns riktigt skönt. 

I morgon ska jag till stallet och då ska jag och E rida ut, vilket ska bli såå mysigt eftersom det var länge sedan vi gjorde det. 

Sist men inte minst så kom mamma hem idag och berättade att vi (hela familjen) ska åka till Gran Canaria i höst ☺️

Så denna dag har bjudit på fyra välkomna ljusglimtar.. Det behövde jag verkligen nu.