Jag brukar alltid försöka skriva peppande blogginlägg eftersom jag vill inspirera och motivera er läsare. Men just i dag är en sådan där dag som inget känns särskilt bra alls. Känner mig tomt, ledsen och trött på det mesta och bara att andas känns tungt. Ber därför redan nu om ursäkt för detta "klago" inlägg. 

Jag har varit rätt så låg i några dagar nu utan att kunna sätta fingret på min ledsamhet jag är bara helt enkelt ledsen utan någon vidare orsak. De negativa tankarna kommer på löpande band men jag kan liksom inte riktigt få tag på dem. Jag avskyr dessa dagar då jag känner så här för jag kan omöjligt göra något åt det, för hur jag än försöker att distrahera mig med saker så stannar ledsamheten och ångesten kvar i mig. Det trycker över bröstet och tårarna brinner innanför ögonen men jag vill inte gråta. 
Att le och låtsas som det regnar är mycket lättare för då slipper jag en massa frågor om varför jag är ledsen, jag kan ju ändå inte svara på det när jag själv inte har en aning om varför jag är så låg just nu, jag är ju bara ledsen, tom och ångestfylld utan någon yttre orsak. Allt kommer inifrån mig själv och går inte att förklara för någon utan jag måste bära på allt det där själv.
Det bästa jag kan göra nu är nog att "bara" stå ut med ledsamheten och ångesten i hopp om att den inte tänker stanna kvar i allt för många dagar.