Dagen började inte så bra för mig idag. Tog vikten i morse och det var väl inte så roligt. Hade tappat igen  :'( Jag blir så ledsen för jag gör så gott jag kan och ändå räcker det inte till. Steg två i min egna vårdplan innebär utökning av näringsintag så jag hoppas att det ska kunna ge resultat.

Jag vill ju så gärna få det här att fungera, för om jag inte lyckas vända på denna nerång av vikten själv vet jag faktiskt inte hur jag ska göra, för sjukvården har ju visat ganska tydligt på att det inte finns någon hjälp att få från dem :/

En annan sak jag är ledsen över är hur mycket jag sliter på min familj. Man märker att deras ständiga oro över mig tär på dem och jag undrar hur länge de ska orka med mig  :-(   Sen undrar jag om de verkligen ser och förstår hur mycket jag faktiskt kämpar nu. Bara det att göra en egen vårdplan med nya steg/mål var tredje dag kräver en hel del av mig, inte nog med att jag ska utföra de olika stegen, jag ska dessutom tänka igenom och sätta upp lagom stora mål/steg och det är inte lätt. Hade jag kunnat ta större steg hade jag gjort det men all förändring är extremt svårt för mig och jag vet att sätter jag upp ett fö stort steg som jag sedan inte kan klara av är risken stor att jag istället backar flera steg. 


Till min familj:

Eftersom jag vet att ni läser det jag skriver här ibland vill jag att ni ska veta hur mycket jag älskar er! Jag hoppas verkligen att ni någonstans innerst inne förstår hur mycket jag kämpar för att ta mig framåt även om stegen jag tar kan tyckas vara små och kanske ibland knappas syns. Men jag vill ta mig upp ur det här så att jag kan få börja på min DBT-behandling igen, ni måste tro mig.

Jag vet att ni känner er maktlösa samt att ni känner att ni inte räcker till, men tro mig när jag säger att: "JO ni räcker till! Ni kan omöjligt göra mer för mig än det ni redan gör, för hur gärna ni och även jag vill så är det faktiskt bara jag som kan göra något åt denna situation jag hamnat i nu. Det ni kan göra är att stötta, peppa och bara finnas här för mig och allt detta gör ni redan  <3 

Tack för att ni finns,

ÄLSKAR ER SÅ! <3