Det är väl egentligen inte så mycket som har hänt sen sist.

Jag valde att sälja min häst (Jessy) hösten 2017 då jag kände att det tog för mycket av min energi och kraven jag själv satt upp blev för höga vilket gjorde att jag bara mådde dåligt av det. I början kändes det beslutet jobbigt men jag ångrar det inte för nu har jag mer ork för Chip och jag kan lägga energin på saker som får mig att gå framåt. Däremot kan jag fortfarande vara i stallet när jag själv känner att jag har tid, ork och lust.

Våren 2018 började jag sjunga i en kör som heter Joyvocie. Detta ger mig en massa positiv energi. Just nu har vi termins uppehåll men vi sätter igång igen i mars... Som jag längtar!

En dag i veckan går jag och simmar i badhuset. Först simmar jag sen kopplar jag av en stund i bastun. Detta är bra för mina leder och muskelvärk. Har även rätt nyligen börjat hos sjukgymnast där jag bl.a. får massage.

I höstats (oktober 2018) åkte hela familjen till Kallithea i en vecka. En välbehövd semester för oss alla.  Å nu i januari åkte jag helt ensam till England för att hälsa på min barndomsvän som flyttat dit och skaffat sig familj där. Denna resa var både rolig och nyttig för mig. Att åka helt på egen hand var bra för mitt självförtroende.

I övrigt är väl allt som det brukar, jag är fortfarande väldigt beroende av min familj men jag klarar mig mycket bättre nu. Mina diagnoser finns kvar (annars vore det ju inte jag) men jag och min psykolog jobbar på för att hitta strategier för att hantera mina diagnoser och jag kommer till nya insikter hela tiden.