Jag har tydligen gått och blivit sjuk.  Min mage har tackat för sig, kroppen värker som om en ångvält kört över mig och huvudet känns som ett krossat ägg, ja jag är helt enkelt sjuk och mår skit.

Jag har väldigt svårt att acceptera det faktum att jag är sjuk och att kroppen inte riktigt orkar å behöver vila. Jag flyr ju som ni redan vet från mig själv och från min ångest genom att vara aktiv (stressa runt, röra på mig mkt etc) och jag har stora problem med att ta det lugnt. Så att vara sjuk och faktiskt inte orka vara aktiv ger mig givetvis massa ångest, men vet ni? Jag tänker att vara sjuk kanske är just vad jag behöver nu för nu tvingas jag av min egen kropp att ta det lugnare för den orkar inte med att vara så hyperaktiv som jag brukar vara.

Jag blir helt enkelt tvungen att byta ut mina extremt långa promenader och andra fysiska aktiviteter till andra aktiviteter. 

Så idag har jag :

* Gått 3 kortare promenader med min hund (istället för 2 långa och 1 kort)

* Lärt min hund ett nytt trick 

* Bakat en äppelkaka 

* Broderat

* Ringt ett viktigt samtal