Vet inte om ni minns den här depressions kurvan som scä visade mig. 


Nu har jag tagit mig uppåt på kurvan och börjar närma mig depressions kurvan. Hur ska jag nu kunna ta mig vidare? 

Jag har mina matspöken (ätstörning) och mina demoner (all annan ångest, depression etc).

Matspökena bemästrar jag och slår till varje gång jag äter, men mina demoner rår jag inte på och jag har aldrig lyckats bli av med eller hantera dem.

Det slog mig att i 20 års tid har jag pendlat mellan "undervikts Kurvan" och " depressions kurvan", men jag har aldrig lyckats ta mig längre upp.

Jag vet inte hur jag ska kunna ta mig vidare uppåt och jag förstår egentligen inte vad sjukhuset ska kunna göra heller. Jag är livrädd för att jag ännu en gång kommer att bli släppt för tidigt för att sedan falla ännu en gång längst ner på kurvan.