Vägde mig i morse precis som jag gör varje lördag. Vågen visade idag 4hg upp vilket jag innerst inne är bra för mig, men trots att jag vet om att det är minimum vad jag behöver gå upp, trots att jag vet att jag inte är i närheten av vad Uppsala kräver av mig och trots att jag vet att jag inte ens har nått den vikt som jag hade ett tag i sommras kan jag ändå inte vara glad, inte ens känna mig lite nöjd :-( 

Förstår verkligen inte varför mitt sunda förnuft och mina känslor och tankar kan sammarbeta.

Jag vet att jag behöver och måste gå upp i vikt, att jag har lång väg kvar innan jag når den slutvikt jag minst behöver nå... Så varför kan jag inte då känna mig åtminstone lite nöjd och tillfreds när jag går upp i vikt? 

Hur ska jag få min vilja och känsla att jobba mot det mål jag vet att jag behöver gå mot?

Är det någon vänlig själ där ute som läser detta som kan ge mig lite tips och råd som kan hjälpa mig att få tankarna, känslorna och viljan att sammarbeta med mig? Hjälptankar och motiverade ord mottages tacksamt <3