Inte nog med att jag mår skit rent psykiskt nu, i tisdags när jag vägde mig hade jag dessutom gått ner i vikt å denna gång lite för mycket  :-\ Troligen beror ju denna viktnedgång på att jag varit sjuk med hög feber och haft svårt för att äta som jag ska. Tur i oturen så träffade jag min dietist idag och ni kan säkert gissa vad som hände. Just det in med näringsdryck  :-( 

En del av mig har full förståelse för detta och inser att jag verkligen behöver stödja upp med näringsdryck nu så att kroppen får återhämta sig ordentligt. Men den andra delen av mig, den ätstörda delen. Skriker högt NEJ NEJ NEJ! För det är ju så att det spelar ingen roll att jag har gått ner väldigt mycket i vikt, för en viktuppgång är alltid lika svår för mig att ta oavsett hur lite jag väger.

Jag blir både ledsen och arg på mig själv att ätstörningen fortfarande kan göra sig så påmind och påverkar mig så mycket som den gör. Varför kan den inte bara lämna mig ifred?

Men jag ska kämpa på och ta mina näringsdrycker fram tills dess att jag når den överenskomna vikten. Det känns inte bra och det kommer bli tufft för mig men jag vet ju att det inte finns så mycket annat att välja på.