Ätstörningen har verkligen bråkat riktigt rejält under den gånga veckan. Den har försökt att övertala mig om att jag inte alls ska äta enligt schema och framför allt inte ta näringsdryckerna för den ätstörda delen av mig vill ju inte alls att jag ska gå upp i vikt. Men jag hade ju bestämt mig för att verkligen fullfölja mitt matschema fullt ut denna vecka inklusive näringsdryckerna. 
Det var verkligen inte helt lätt och jag fick verkligen påminna mig själv om varför jag skulle göra detta och har jag bestämt mig för något så brukar jag också fullfölja det jag har bestämt även om det känns rent av förjävligt, men jag vill inte behöva äta fler näringsdrycker och ännu mindre behöva vård på grund av vikten och med det i bakhuvudet lyckades jag som sagt med att verkligen äta så som jag ska.

I morse när jag skulle ställa mig på vågen visste jag inte riktigt vad jag ville att den skulle visa. Det kändes liksom som att vad den än visade så skulle det kännas fel. 
Resultatet blev att jag hade gått upp x hg. En liten del av mig blev glad och rätt så lugn för nu kommer jag troligtvis inte behöva ytterligare näringsdryck vilket känns skönt. Den andra delen av mig tyckte att det kändes förjävligt och jag blev...kanske inte ledsen men jag mådde helt enkelt inte alls bra av det :(

Efter att ha bearbetat mig själv under dagen så känns det nu i skrivandes stund ändå rätt så bra. Jag har en bit kvar innan jag är i mål med min vikt men jag har tagit ett steg åt rätt håll och det är väl ändå det som räknas. Nu gäller det "bara" att fortsätta gå.