Som jag i tidigare inlägg berättat så har helgerna inneburit lite "problem" med mina måltider. Jag har på grund av olika orsaker haft lite svårt att få i mig alla mina 5 måltider per dag. I ett försök att få det att fungera bättre gjorde jag en lapp som jag satt upp på min kylskåpsdörr där mina 5 olika mattider står. Detta för att påminna mig själv och för att få ordning på strukturen och rutinerna kring maten även fast det är helg.

Detta visade sig vara en briljant ide av mig för jag har faktiskt lyckats. Ätstörningen försökte flera gånger komma undan på olika vis, den är ju som bekant jäkligt sneaky. Men tack vare lappen, min envishet och kanske framförallt stödet jag fick utifrån lyckades jag ta mig igenom helgen och alla dess måltider. 

Så även om vågen visade på plus minus noll i morse när jag vägde mig så är jag ändå rätt så stolt över mig själv. Jag nådde mitt mål som jag hade satt upp inför helgen och nästa steg blir nu att försöka äta bättre lunch och mellanmål under dessa dagar, för de är fortfarande något mindre än vad de ska vara. Den där lilla djävulen i mig kommer med hög sannolikhet att försöka smita undan men jag ska verkligen göra mitt bästa för att vinna över henne även denna helg.