Mitt i all skit och elände så har jag lite glada nyheter att berätta om. 

Den 4 januari ska jag få börja arbetsträna på Färsna, en 4-h gård här i Norrtälje. 

Jag och min handläggare från arbetsförmedlingen var där på ett mycket lyckat möte i förra veckan. Eftersom jag varit till två ställen tidigare som inte varit passande för mig (av olika anledningar) tidigare var jag lite orolig inför detta möte, rädd för att även detta ställe skulle kännas fel eller inte vara lämpligt för mig men den oron släppte så fort jag kom innanför dörren. 

Vi blir insläppta i ett hus och möts av 4 glada hundar som välkomnar en till tusen, vi sätter oss sedan ner och pratar med föreståndaren och hon berättar om verksamheten samt vilka planer hon hade för mig om jag tackade ja. 

Å hur skulle jag kunna säga nej?! 

Här erbjuds jag att få jobba på en gård, men varma och fina människor. Okej jag hälsade bara på några och pratade bara med föreståndaren men kunde ändå känna av en viss värme och gemenskap. 

Ni vet det där berömda livspusslet?....... Jag hoppas och tror att det här kan vara en av pusselbitarna som kan få mig att må lite bättre, utvecklas och ta nästa steg framåt i mitt liv.