Nu har jag druckit mina näringsdrycker i ca 20 dagar. Först gick jag upp rätt så fort i vikt och jag tänkte att ja ja det här var ju en baggis, ge mig bara en vecka så har jag kommit fram till målet igen, hur svårt kan det vara liksom? MEN SÅ FEL jag hade!

Jag gick som sagt upp bara efter några dagar men sen började jag tappa i vikt igen, å idag när jag vägde mig så visade vågen på 1hg mindre än vad jag vägde innan jag började med näringsdryckerna. En del av mig förstår ju och ser alvaret i detta. Jag MÅSTE gå upp i vikt och det är nu! Jag vill inte under några omständigheter bli tvungen till att behöva vård för detta men så enkelt är det inte. För i mig bor det en liten djävul som just nu gör små hurrarop och är riktigt nöjd med det faktum att jag inte lyckats gå upp vikt. Å jag blir så ledsen, arg och frustrerad över att den där äckliga, elaka varelse fortfarande bor i mig och gör allt för att motarbeta mig i det som jag egentligen vet är rätt. Jag vet att jag väger för lite just nu och jag vet att jag måste bli ännu bättre på att verkligen sköta näringsintaget men det är inte alldeles enkelt när HON, den där jävla bitchen blir sitter och myser så fort vågen visar på plus minus noll eller ännu bättre på minus! Grejen är också den att desto mer jag går ner i vikt, desto starkare blir djävulen och svårare blir det för mig att gå upp, samt att viktuppgången känns jobbigare att ta mig igenom.

Önskar så att jag kunde sparka ut den där djävulen och aldrig mer släppa in henne! Är trött på att hon finns där och bara väntar på rätt tillfälle att greppa tag om mig. Denna gång tog hon tillfället i akt när jag blev sådär sjuk i feber för några veckor sedan och pga detta gick ner i vikt. Det är så lite som behövs för att hon ska slå till och så mycket som krävs för att jag ska få kommandot tillbaka  :-( 

Men jag har inte givit upp, jag är envisare än henne och jag har besegrat henne flera gånger tidigare och tänker så göra även denna gång!