Okej jag ska inte klaga. Jag varken har haft eller har Corona och jag känner inte heller någon som har konstaterat ha det heller så det ska jag vara väldigt tacksam över men.... Som för så många andra i vårt samhälle ställer denna pandemi även till det för mig.

För en tid sedan hade jag som ni vet ett möte med arbetsförmedlingen och försäkringskassan angående kommande arbetsträning. Jag var väldigt nervös inför vårt möte men det släppte på engång när jag träffade dem vi var väldigt eniga om vad för typ av arbetsträning som kommer att passa mig och nu har jag sett framemot att få komma igång med just arbetsträning. På onsdag var det tänkt att jag skulle få gå på ett möte med arbetsförmedlingen till en djurklinik men fick idag beskedet om att de nu har funderat kring detta och beslutat att de på grund av Covid-19 inte kommer att kunna ta emot mig. Även om jag hade hoppats på ett möte så var jag rätt så inställd på att just detta problem nog skulle dyka upp å tyvärr är det nog så illa att de flesta platser inte kommer att kunna ta emot mig för arbetsträning av samma orsak.

Visst är jag besviken och lite ledsen för jag vill verkligen komma igång med något nu men det här är inget som någon kan göra något åt och därför är det inte heller någon ide att gräva ner sig i detta. Jag tänker att jag får göra det bästa av situationen och använda min kreativitet till att göra något bra av detta och det är nog ett råd jag vill ge alla där ute som av någon anledning blivit indirekt drabbad av den pågående pandemin.. Försök att göra något kreativt och låt inte Covid-19 förstöra helt för er.


P.s/ Undrar om det finns något ämne som ni läsare skulle vilja att jag berör här i bloggen. Ni får gärna komma med förslag så får vi se om jag kan möta upp era önskemål. /D.s