Hur jag mår? Bra fråga för det vet jag i ärlighetens namn inte riktigt själv just nu. Mitt fokus ligger långt ifrån mig själv och jag har inte tid att må dåligt!

I måndagskväll förra veckan slutade Chipens bakvagn att följa med honom, han kunde liksom inte stödja på bakbenen. På tisdagen fick vi en akut tid till veterinären som efter att ha känt igenom honom samt röntgat konstaterade att korsbanden på båda bakbenen är skadade. När jag fick höra detta svartnade det för ögonen på mig och jag brast ut i gråt och kunde väl inte riktigt tänka helt klart. Varför ska detta drabba min lilla älskade vovve? 

Vi blir hemskickade med smärtstillande medicin och restriktionen INGA promenader! Han får inte belasta benen mer än absolut nödvändigt fram tills dess att han ska operera första benet den 11 maj. Man kommer att operera ett ben åt gången och när första benet är opererat följer en 6-8 veckors lång rehabilitering innan man opererar nästa ben och sen blir det ytterligare 6-8 veckors rehabilitering för honom. Så jag vet ju vad som väntar mig de närmsta månaderna. 

Chip har svarat rätt så bra på medicineringen men han har ont till och från och orkar inte riktigt gå. Jag försöker att finnas där för honom så mycket jag kan men känner mig ändå lite otillräcklig av och till. Jag masserar honom några gånger om dagen, ibland på natten när han har ont. Försöker vara ute så mycket som möjligt med honom så att han ska få lite intryck istället för att bara ligga inne och sova. Å mycket går enligt hur han vill ha det nu, han får själv säga till när han vill gå ut, vila, gosa eller vad det nu kan vara.

Även om inte Chip får gå promenader nu så går jag ändå ut och går för mitt eget måendes skull, vet att jag utan dem riskerar att må dåligt rent psykiskt å som läget är just nu så behöver Chip mig mer än någonsin så jag får verkligen inte må dåligt nu. Jag vet att det väntar oss en lång tids arbete och prövning här framöver men jag ska kämpa för honom och göra allt jag kan för att han ska bli så bra som möjligt igen.Det finns ingen som du min älskade hund  <3