Vissa dagar känner jag mig bara som en enda stor gigantisk kropp.

Var enda lilla millimeter på kroppen är outhärdlig att se och vart enda hekto på kroppen väger bly. Jag känner mig tung och klumpig och när jag tittar mig i spegeln hatar jag det jag ser för där i spegeln ser jag bara en enda stor gigantisk och ful kropp. Jag kan inte se bortom min kropp utan den står i centrum för allt och jag mår rent av skit över att behöva dra runt på den. Inte nog med att jag hatar min kropp så jävla mycket för när dessa känslor kommer som kommer alla andra känslor på samma gång och känslor och tankar kring att jag är ful, tjock, tung och värdelös ekar i mitt huvud.

När dessa dagar kommer är det inte så lätt att vara klok och följa den rätta stigen. Jag får hög ångest och måste kämpa hårt för att äta som jag ska och inte övermotionera. Men jag kämpar på och biter ihop för någonstans vet jag ju vad som är bra för mig.