Nu har jag slitigt och kämpat en hel vecka till med det senaste "matschemat".
Jag har följt ordinationen, jag har tänkt på hur mycket jag rört mig och verkligen försökt ta det lite lugnare. Jag har till och med utmanat mig själv och ätstörningen genom att äta vissa saker som egentligen ger mig ångest bara för att bevisa för mig själv och anorexian att jag kan och att jag är så mycket starkare än vad den är.

I morgon är det vikttagning och precis som vanligt är mina känslor delade. Men jag har bestämt mig för att försöka mig på ett nytt tankesätt som lyder: Jag kan, Jag vill, Jag ska. Så just nu sitter jag och försöker övertala mig själv om att blir glad, stolt och nöjd om jag nu har gått upp i vikt för hur jag än vrider och vänder på det så är det ju faktiskt just upp som målet och det är det som jag kämpar för.
Men jag är svårövertalad och behöver nog nöta in det nya tankesättet ett bra tag innan jag är 100% övertygad.