I dag är inte en bra dag.

Jag har precis fått veta att jag kanske aldrig kommer att kunna få egna barn. Var till en gynekolog idag och pratade om huruvida jag är fertil eller inte. I och med att jag insjuknade i min anorexi i så tidig ålder har jag aldrig haft en naturlig menstruation och har det inte än idag. Jag äter Jasmin (ett p-piller) för att få i mig viktiga hormoner som min kropp inte riktigt klarar av att producera själv. Jag frågade gynekologen idag om det kunde vara på grund av dem som min menstruation uteblir men så var inte fallet.

I nuläget är jag för underviktig så den kan inte producera de hormoner som behövs för att kunna sätta igång en menstruation och min kropp är för tunn för att kunna klara av en graviditet och det är inte ens säkert att min målvikt kommer att räcka för att få igång en naturlig menstruation eller att jag då kan bli gravid eftersom min undervikt har pågått i så många år. Om/när jag kommit upp i vikt kan man göra en utredning kring detta genom en massa prover, men som läget är idag är det inte lönt att göra detta, utan jag måste gå upp i vikt för att en utredning ska vara aktuell.

Det här är något som tar mig hårt för jag har ju en längtan om att få bli mamma så det är klart att jag blir ledsen. Å allt är mitt eget fel! Det är jag som förstört kroppen på det här viset. Förbannade jälvla skit kropp! Förbannade jävla anorexia!