Nu är det alltså fastställt. Jag har då alltså ADHD och är hyperaktiv.. KABOM!

I dag hade jag mitt sista utredningsmöte på neuropsykiatrin.  "Sven" har nu gått igenom alla olika tester och kan utan tvekan konstatera att jag har ADHD och att jag är hyperaktiv. Många av testerna visar svårigheter att ta in information, att jag har koncentrationssvårigheter och är impulsiv.

Jag har väl alltid känt att min hjärna inte riktigt fungerar som den ska, så resultatet kom väl inte som någon direkt överraskning för mig och jag känner mig väl rätt lättad över att äntligen få det bekräftat efter 30 år.
Inte för att det förändrar något, jag är ju den jag är med eller utan ADHD men diagnosen förklarar en hel del om varför saker och ting är som de är. 
Det är ju därför min hjärna alltid går på högvarv med tusen olika tankar samtidigt, det är därför jag har svårt att ta till mig information och svårt att komma ihåg. Det är också därför som jag har svårt för förändringar. Det är därför jag är så rastlös av mig och har svårt att sitta stilla etc. 
Hittade denna bild (se nedan) på nätet idag och jag kan bocka av nästan alla punkter.

Nu kommer jag att få träffa en psykiatrisk läkare på mottagningen för ADHD i Norrtälje och de kommer att sätta in nya mediciner. Detta är något som skrämmer mig lite för jag vill ju inte ha någon medicin som förändrar vem jag är som person. Jag menar att de sätter in någon medicin som gör att jag blir extremt trött eller så. Men jag måste väl lita på att de vet vad de gör. 
Jag kommer även kanske få en möjlighet att delta i någon form av gruppterapi för just ADHD.