Idag mår jag inte alls bra, har så mycket ångest och negativa tankar.
Det är inget som hänt men jag mår bara anmält dåligt.
Jag känner mig stor som ett hus och tung som en elefant å tittar jag mig i spegeln vill jag bara gråta. Kan väl inte säga att jag haft så stor lust att äta men har ändå gjort det eftersom jag vet att det är det enda rätta.

Har försökt att distrahera mig med olika saker men utan resultat. 
Har så mycket ångest just nu och mina demoner talar om för mig hur totalt misslyckad och värdelös jag är. 
Det mesta har väl helt enkelt känts riktigt jobbig och varje minut har känts som en hel evighet och jag som bara vill att den här dagen ska få ett slut.

När dessa dagar kommer så är det svårt att minnas de bra dagarna för de dåliga dagarna känns så himla mycket mer. Det är som att de dåliga dagarna äter upp de få bra dagarna jag har och då är det svårt att tänka positivt.
Försöker ändå att se det som just en dålig dag och hoppas istället på att en bra dag kommer snart.