Nu har det gått 2 veckor sen jag tappade så där mycket i vikt, efter att ha tagit bort näringsdrycken på prov.

Första veckan började jag med att normalisera mina promenader. Det var en utmaning för mig men jag klarade av det och är stolt över det. När jag sedan vägde mig efter 1 vecka så hade jag gått upp i vikt men alldeles för lite för att inte göra fler förändringar. Ännu en gång ställdes jag inför valet att: gå den enkla vägen och börja med näringsdryck igen, eller göra någon annan förändring. Jag valde att byta ut ett av mina mellanmål (har några jag varierar med de olika dagarna) till ett något mer kaloririkt alternativ samt att fortsätta att hålla mina nya "promenadriktllinjer". Detta blev också en utmaning för mig men jag har lyckats även med detta och i går när jag vägde mig hade jag ännu inte gått upp det jag tappade när näringsdrycken togs bort men jag hade i alla fall gått upp nästan hälften av det jag hade tappat vilket jag kan tycka är bra gjort av mig.

På måndag ska jag få träffa min dietist och i och med det kommer jag inte göra några ytterligare förändringar kommande vecka utan väntar tills jag fått prata med henne. Jag är fullt medveten om att de mellanmålen jag brukar äta vid 14 troligen är lite för små, och att min dietist med stor sannolikhet kommer att rekommendera mig att utöka dessa. Men det är något som jag väljer att inte tänka på så mycket just nu utan jag får ta den smällen när den kommer i så fall och göra det bästa av situationen då.